sâmbătă, 31 martie 2012

Inna - Wow (Video Teaser)



Inna a postat teaserul pentru următorul său clip Wow care ne prezintă o atmosferă de vară. Cele 23 de secunde vă fac curioși să vedeți și continuarea? Eu zic ca da, avand in vedere ca acum o luna a aparut o prima varianta a clipului, acesta fiind filmat Live in timpul unui turneu, intrand in pielea unui cunoscut personaj din povestile copilariei. Este vorba de Alice in Tara Minunilor.

Inna – Wow

Artista apare cantand piesa alaturi de instrumentisti, acestia fiind deghizati in personaje din amintita poveste: unul este palarierul si altul iepurele de camp. Decorul este si el astfel ales incat sa fie din aceeasi poveste.

Inna – Wow

Piesa “WOW” este inclusa pe noul album al artistei, “I am the club rocker”, lansat in toamna anului trecut.Pe acesta se regasesc hituri precum: “Sun is Up”, “Club rocker”,“Un momento”, precum si ultimul single, “Endless”.


Inna – Wow




Primul videoclip este regizat de Edward Aninaru, cunoscut drept “fotograful Innei” sau “fotograful vedetelor”, Edward este unul dintre cei mai talentati si solicitati fotografi romani ai momentului.

Videoclip Inna – Wow

Intrebat cum e sa fie fotograful Innei, Edward a raspuns: “Este o onoare sa lucrezi cu cei mai buni. Inna este un artist cu care lucrezi usor, pentru ca te inspira personalitatea ei, stie ce vrea de la un pictorial si imi place sa cred ca acest lucru se vede in cele peste 50 de shooting-uri realizate impreuna”.

Inna – Wow

“Creativitatea si originalitatea lui m-au convins, asa ca am mers pe mana lui Edward: el este regizorul celui mai recent videoclip al meu. Mi-a placut la nebunie propunerea lui, a fost o abordare indrazneata cu multe personaje, decoruri complexe pentru care s-a muncit mult. Inca se lucreaza intens pentru acest videoclip si sper ca rezultatul sa fie pe masura. Abia astept sa vedeti si voi ce a iesit. Edward este mai mult decat un colaborator/fotograf, este un bun prieten si unul dintre cei mai cool oameni pe care ii cunosc. Ne distram teribil la fiecare sedinta foto!” – vorbeste cu bucurie Inna despre colaborarea cu Edward.

Inna – Wow

Pe langa stilul inconfundabil in ceea ce priveste fotografia, Edward nu poate trece neobservat datorita tatuajelor pe care le are pe maini. A combinat doua pasiuni, tatuajele si povestile nelipsite din telefonul lui, pe care le asculta cand lucreaza si seara inainte de culcare. Pe mana stanga si-a tatuat “Alice din Tara Minunilor” (acum intelegem si de unde vine si ideea acestui videoclip), iar pe dreapta “Vrajitorul din OZ”. Probabil din acest motiv i se spune si “Vrajitorul din Showbiz”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz