joi, 5 aprilie 2012

Extreme Experimental Audio Experience. Burn Studios prezinta Rokolectiv



Intre 19 si 22 aprilie, Conservatorul si MNAC-ul gazduiesc cel mai exploziv festival de muzica electronica si arte vizuale.

Rokolectiv 2012 se apropie ca o bomba nucleara sonora, in bataia beat-urilor, instalatiilor, proiectiilor de filme documentare si a altor bunatati avangardiste. Toate adunate intr-un mix care o sa iti incante ochiul si timpanul si o sa iti gadile talpile pe ringul de dans.

Si, daca editiile precedente te-au convins ca asa se aprind lucrurile an de an la Rokolectiv, arunca un ochi si pe line-up-ul de anul asta.

Serios acum, e suficient sa dai un play si sa asculti sound-ul avant-pop al Mariei Minerva, techno-ul cand ritmat, cand calm si obscur al DJ-ului german Dixon si cateva beat-uri romanesti, slefuite de Anadolchioi sau colectionate atent de Herne de la Origami Sounds. O sa iti dai seama. Totul o sa se auda atat de fresh, incat o sa stai sa te intrebi daca muzica asta chiar iese pe bune din mixere!

Asta e Rokolectiv: un trip acustico-vizual, cu ceva scantei marca Burn, oameni misto si alte experimente artistice. Pana incepe nebunia la Conservator si MNAC, stai la curent cu noutatile aici.
Si, daca tot ai deschis Facebook-ul, baga un ochi si pe pagina de Facebook The Oven. Pregateste-ti urechea infometata pentru beat-urile de maine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz