joi, 5 aprilie 2012

Videoclip Neylini – Dayla

neylini dayla videoclip tb628 Videoclip Neylini   Dayla   blog de muzica

Neylini a lansat astazi cel de-al doilea videoclip din cariera sa, pentru cel mai recent single, intitulat Dayla, piesa care se bucura de mare succes la public!

Videoclip Neylini – Dayla

Piesa Dayla a fost produsa de Adi Cristescu, cel care a compus si hitul Muleina, una dintre cele mai ascultate piesa la radio, alaturi de Amsterdam Avenue si cu baietii de la ABsound.

Videoclip Neylini – Dayla

Regizat de Florin Botea, noul clip este unul de imagine, plin se pasiune si romantism. Filmarile au durat 18 ore si s-au desfasurat intr-un complex de lux din Otopeni.

Videoclip Neylini – Dayla


dayla Videoclip Neylini   Dayla   blog de muzica

Videoclip Neylini – Dayla

Clipul piesei Dayla transmite o stare de bine sau cel puțin, așa percep eu! Este un clip de imagine, însă regizorul Florin Botea a țesut și o poveste frumoasă de dragoste ce se potrivește mănușă cu piesa. Clipul începe cu mine în rol de barmaniță, plictisită la maximum după o zi grea și refugiindu-mă în amintirile dragi cu iubitul meu. Mai departe, vă las să descoperiți singuri. Și vă invit în Dayla, un loc al distracției și bunei-dispoziții, desigur!“, a declarat Neylini.

Videoclip Neylini – Dayla

O filmare e plina de neprevazut! De exemplu, nici eu si nici Bogdan Mirica, hairstylist-ul meu, nu stiam ca o sa sfarsim intr-un dormitorhappy Videoclip Neylini   Dayla   blog de muzica Este prima oara cand Bogdan a jucat rolul asta intr-un clip si s-a descurcat uimitor de binehappy Videoclip Neylini   Dayla   blog de muzica Multumiri!” – a mai declarat artista.


Videoclip Neylini – Dayla



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz