joi, 8 iulie 2010

Albumul MIRAGE prinde forma si contur - Armin van Buuren


In ultima vreme se tot cauta acel "ceva" in muzica electronica. Suntem intr-o perioada in care orice detaliu poate sa faca diferenta. Lumea pare a obosi la auzul acelorasi masuri, aceleasi ritmuri, instrumente, aceiasi oameni.

Numele cu notorietate sunt obisnuite cu acest statut si nu mai fac eforturi mari pentru a se re-inventa. Dar... apar si exceptiile.
van Buuren nu este unul dintre producatorii care s-ar putea plange de notorietate. Stirile legate de cariera lui vizeaza exclusiv chestii de genul: a lansat, a mixat, a avut un gig.

Armin nu mai are nevoie de o mapa de prezentare, e suficient de puternic in muzica electronica actuala. De aceea si asteptarile fanilor sunt mari.
Fan trance sau nu, trebuie admis un lucru: van Buuren incearca!

In toamana a anuntat lansarea unui nou LP, intitulat "Mirage" care va fi urmat de celebrul dance event, "ARMIN ONLY" @ Utrecht (olanda).
Fiecare amanunt este prezentat ca si cum ar fi o chestie "huge", iar aici este meritul PR-ului. Pe data de 7 iulie a fost prezentata coperta oficiala a noul album. Nu au aparut informatii despre tracklist, colaborari sau alte detalii, doar coperta.

Si ghici ce??
Pentru coperta LP-ului s-a manifestat un interes incredibil.
Poate ca acesta este detaluiul care face diferenta...
In fine, "Mirage" vine dupa succesele masive "76", "Shivers" sau "Imagine". Olandezul declara ca acest nou material trebuie sa faca parte din colectia personala a fiecarui fan trance.

Primul single, "Full Focus" a fost lansat ca release oficial pe Beatport, in varianta full. Remix package-ul vine cu variante de la Ummet Ozcan, Ali Wilson si John O’Callaghan aka Joint Operations Centre.
Cum suna "Mirage"??

Putina rabdare, aflam pe 10 septemebrie!

Mirror, mirror on the wall… could this be the biggest Armin album of them all?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz