duminică, 4 iulie 2010

Pagal va mixa la Privilege Ibiza in cadrul evenimentului Sunday Night Project pe 4 iulie 2010


In acest week-end un alt DJ roman mixeaza in strainatate, si nu oriunde, ci la unul din cele mai respectate cluburi din Ibiza. Pagal este invitat pe 3 iulie la Saturday Night Project din Privilege Club, unde va mixa alaturi de Buckley, Federico Grazzini, Defex, Milou si Michael James



In fiecare sambata din aceasta vara, la Privilege are loc o noapte speciala din seria "Reclaim Your Mind", al carei concept imbina futurismul si creativitatea cu natura si spiritualitatea. Aceasta se traduce printr-o suita de elemente vizuale si proiectii ale unor artisti video (VJ), in concordanta cu muzica de top a DJ-ilor din pupitru. O combinatie unica ce ii are ca protagonisti pe Catz N Dogz, Monika Kruse, Tigerskin, Pablo Cahn, Tale Of Us, Jose De Divina, Nova Flow, si, iata, acum si pe Pagal.


Duminica pe 4 iulie, Pagal va mixa intr-un line-up ce ii contine pe Buckley, Federico Grazzini, Defex, Milou si Michael James, in timp ce partea de vizualuri va fi asigurata de Indivisualists, The Minx FX si Giulia Reina, cu proiectul FR4M3 live audio-video set. De asemenea, exista si o zona numita Coco Loco room unde se pot asculta sunete experimentale marca The Zoo Project.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz