duminică, 4 iulie 2010

Steve Lawler, Audiofly si Livio & Roby sunt invitatii evenimentului Viva Music de la Arenele Romane pe 25 septembrie 2010


Evenimentul Viva Music, organizat sub egida The Mission in locatia bine-cunoscuta Arenele Romane ii are ca invitati, sambata, 25.09.2010 pe Steve Lawler, Audiofly si Livio & Roby.



Inceputul sezonului de toamna ii gaseste pe organizatorii The Mission la turatie maxima, de data aceasta in postura de gazde pentru Viva Music, label care ii apartine lui Steve Lawler si care ii mai cuprinde pe Audiofly, Simon Baker, Matt Tolfrey, Dragosh, David K, Sean Miller, Delete, Tiefschwarz, Leon si pe multi altii.



Astfel, sambata, 25 septembrie 2010, Viva Music va asteapta la Arenele Romane, gazda obisnuita a evenimentelor The Mission, cu un line-up pentru care deja au confirmat ownerul Steve Lawler, Audiofly si romanii Livio & Roby.



Evenimentul continua in after-hours la Studio Martin, unde deja a confirmat Leon, un alt artist Viva Music, probabil acesta fiind si primul eveniment din toamna pentru clubul din Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Acesta nu este singurul eveniment Viva Music din aceasta vara, ei urmand sa participe si la festivalul Extrema din Olanda, in data de 17 iulie, la scena „Viva Music Arena”.



Pentru mai multe detalii privind evenimentul din 25 septembrie 2010 de la Arenele Romane vizitati frecvent Nights.ro!!!

Audiofly @ Flying Circus - Nikki Beach, martie 2010
Audiofly Live @ Flying Circus (Nikki Beach, Miami) - 24-03-2010

Livio & Roby @ Radio Amnesia, 29 iunie 2010

Livio & Roby - Radio Amnesia - 29-06-2010

Steve Lawler @ La Mania Mamaia, 1 mai 2010

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz