joi, 1 iulie 2010

Vara lui 2010 suna BINE!


Vara se intampla deja, iar probleme economice cres direct proportional cu gradele Celsius... dar, lasam detaliile deoparte si ne concentram pe frumoasele beat-uri de vara. Exista doua hit-uri care ne vor face vara mai frumoasa.

"Just Won’t Do"

Undeva la inceputul primaverii 2006, auzeam o voce noua in spectrul productiilor dance, se numea Sam Obernik.
Acelasi Sam intr-un alt an, 2010, intra intr-o combinatie de studio cu Tim Deluxe. "Just Won't Do" a primit un tratament special, o varianta remix lansata de Analog People In A Digital World. O piesa cu un efect garantat.
Analog People In a Digital World vs Tim Deluxe – "Just Won’t Do", a intrat in Top 10 Dance-Tunes.com.


Tim Berg – "Bromance" (Avicii Arena Mix)

Muzica electronica are o alta dinamica pe timpul verii.
Ar fi unul dintre motivele pentru care producatorii incearca sa se re-inventeze si sa aduca elemente fresh in propriile track-uri.
Tim Berg a reusit mai mult de atat, a adus vara in sunet cu noul release, "Bromance".

Este un track massive, pentru main room-ul marilor cluburi, dar si pentru evenimentele de pe marile arene. "Bromance" este suficient de puternic pentru a umple spatiile!
Dupa lansarea oficiala single-ul a intrat direct pe locul 1 pe platforma digitala Beatport (Top 100), dar si in fly case-ul unor DJ ca Tiesto, Sebastian Ingrosso, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Above & Beyond, Pete Tong si Paul Oakenfold.

Este Dance Smash-ul acestei saptamani la Slam FM!, se asculta si in club, pentru ca are un ceva care te face sa te simti liber. Este productia perfecta pentru zilele de plaja, de vacanta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz