duminică, 4 iulie 2010

Remixul lui The Model la piesa "desensitize" a lui Jonny White feat. My Fabourite Robot inclusa pe site-ul Hugo Boss


Piesa originala, aparuta la My Favourite Robot Records in mai, este una deep, melancolica, in trendul minimalist. The Model o transforma intr-un electro-synth dansabil cu stilul sau caracteristic, care l-a facut si pe boss-ul de la Hugo Boss sa danseze.



Daca aveti de gand sa cercetati colectia de toamna-iarna la costume Hugo Boss, pe site-ul celebrului designer veti intalni nu numai haine de top, dar si muzica produsa de un roman. Feature track-ul lunii iulie 2010 este remixul lui The Model la piesa "desensitize" a lui Jonny White cu My Favourite Robot. Originalul minimalist beneficiaza si de remixurile producatorului finlandez Phonogenic si cel al lui Chloe.

Jonny White feat. My Favorite Robot - Desensitize (The Model Remix) - My Favorite Robot Records

Melodia sintetizatorului imbinata cu vocalul reflecta intocmai stilul fashionable al barbatului modern, si asta inseamna ca viziunea lui The Model transpune in muzica, daca nu exact, macar partial, stilul creatiei marca Hugo Boss. Nu ar fi exclus ca The Model sa apara imbracat intr-un costum la urmatoarea petrecere.



Pe site-ul respectiv mai puteti gasi si alte piese din acelasi trend, printre care enumeram New Look - "numbers", Sasse - "shades of grey" sau Jackpot - "Shanghai knife fight"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz