joi, 8 iulie 2010

Amnesia Presents - Minus & Plus 8 - noile rezidente ale verii



Vara asta aduce o mare aniversare - 20 de ani de cultura clubbing de calitate, in clubul Amnesia (Ibiza). Ocaziile speciale presupun dance event-uri de amploara, iar detinatorii celebrului club nu au facut si nici nu au intentia de a face rabat de la calitate.

In situatia unui club vorbim de calitatea line up-ului.
"Amnesia Presents" este noul brand care aduce clubul in centrul atentiei. Noptile de vineri vor fi pline de beat cu rezidentul Mar-T, alaturi de cateva dintre marile nume ale scenei electronice.

Debutul noii rezidente va avea loc pe data de 9 iulie, cu un duble party: M_NUS & PLUS 8 Records. Terasa Amnesia este gazda seriei Contakt, un concept M_nus cu un arsenal masiv de live act-uri: Magda, Troy Pierce, Heartthrob, Marc Houle, Barem si Gaiser.

Plus 8 preia Main Room-ul Amnesia cu DJ Set-uri de la Paco Osuna & Alexi si live set-uri marca False aka Matthew Dear/Audion.

Pentru restul verii sunt anuntate nume ca Laurent Garnier Live cu un full band, 2ManyDJs live (doua aparitii), Etienne de Crecy live, Jeff Mills, Paul Oakenfold, Digitalism.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz