duminică, 4 iulie 2010

Kristal Glam Club isi schimba locatia in Pipera incepand cu toamna anului 2010


Deschis in 2003, clubul din Floreasca a gazduit petreceri memorabile la care au luat parte artisti de renume mondial, de la Sasha si John Digweed la Luciano, DJ Sneak si Richie Hawtin.



Zvonurile privind schimbarea locatiei clubului Kristal Glam Club din strada Johann Sebastian Bach nr. 2 se pare ca se adeveresc. Astfel, se pare ca ownerii clubului nu s-au inteles pentru prelungirea contractului de inchiriere cu cei care administreaza locatia din fata parcului Floreasca, Kristal Glam Club urmand sa se mute, incepand cu debutul sezonului de toamna-iarna 2010, undeva in Pipera, posibil intr-o hala de dimensiuni mari.

Closing Party, cu Richie Hawtin din data de 15 mai 2010, eveniment organizat de Sunrise, a fost ultimul de acest gen organizat in locatia din cartierul Floreasca. Ultimul dintr-o serie impresionanta, presarata cu multe petreceri memorabile, de la cele cu Sasha, John Digweed, James Zabiela, Steve Lawler, Nick Warren sau ATB (din anii de inceput) pana la cele de data mai recenta, cu Luciano, Ricardo Villalobos, DJ Sneak sau Marco Carola.

Clubul Kristal a dominat toate competitiile inter-cluburi din Romania, castigand ani la rand premiul pentru "Cel mai bun club din Romania" in cadrul Nights.ro Awards, ba chiar si gazduind patru editii, cu Plump Djs (2005), Tiefschwarz (2006), Kenny Larkin (2009) si Valentino Kanzyani (2010), pe langa multe altele, cum ar fi seriile de succes DJs Love Nights (2007-2010) sau REMEMBER! (2008, 2009).

Mai mult decat atat, numele clubului Kristal a devenit intre timp cunoscut peste hotare, fiind prezent an de an intre primele 100 de cluburi de profil din lume conform unor prestigioase publicatii de peste hotare, cum ar fi revista DJ Mag sau revista online Resident Advisor.

Nu exista inca o confirmare pentru viitoarea destinatie a locatiei din Floreasca, insa cel mai probabil tot un club va functiona acolo, luand ca exemplu locatia fostului club Karma, devenit intre timp Space, Cuba sau Eclipse, sau pe cea a fostului club Pacha, devenit Level, actualmente Jet Set Events Hall, sau Theatre din Brasov, devenit ulterior The Moose.

Astfel, Kristal Glam Club ramane cu numele, isi schimba doar locatia, este adevarat ca intr-o zona mai indepartata de centrul capitalei, dar noi suntem siguri ca atat fanii, cat si valul nou de petrecareti, vor lua cu asalt Kristalul in fiecare week-end, asa cum au facut-o dintotdeauna. O noua locatie mai potrivita, speram noi, pentru clubbing si decibelii extra care au perturbat linistea locatarilor din perimetrul parcului Floreasca vreme de sapte ani.

Al optulea sezon de Kristal Glam Club debuteaza in toamna (probabil la sfarsitul lunii septembrie/inceputul lunii octombrie 2010), nu avem inca nicio informatie privind line-up-ul, dar suntem siguri ca va prilejui un nou inceput de cinci stele in compania unuia (sau unora, cine stie) dintre favoritii vostri.

Stati aproape de X-DeeJay pentru mai multe detalii privind noua locatie a clubului Kristal Glam Club.

Richie Hawtin @ Closing Party - Kristal Glam Club, 15 mai 2010

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz