joi, 8 iulie 2010

Iunie 2010 - Album Roundup


In fiecare luna platforma digitala Beatport lanseaza un adevarat "bombardament" de sound electronic. Fie ca vorbim de variante single, remix, EP-uri sau albume, exista de fiecare data artisti extrem de talentati care au ceva de oferit.

Pentru a oferi un ajutor in selectarea celor mai hot release-uri in materie de LP-uri, Beatport a realizat o selectie a celor care merita atentia. Avem materiale de la Efdemin, Kode9, James Holden,
Ben Klock...

Blue Six - ‘Noesis’ [Naked Music]
Naked Music revine cu albumulBlue Six, primul in ultimii trei ani. O perioada de pauza aduce un sound nou si un proiect matur in materie de productie electronica.



Pier Bucci - ‘Amigo’ [Maruca]
Cilianul Pier Bucci prezinta cu label-ul sau Maruca un nou LP. Acesta apare la 5 ani dupa cel lansat in anul 2005, intituilat "Familia". Vorbim de un material downtempo cu elemente din tech house si cu ritmuri vibrante.



Efdemin - ‘Chicago’ [Dial Records]
Trei ani, multe variante single, de atat a fost nevoie pentru ca Efdemin sa isi faca asteptatul come back. "Chicago" reprezinta viziunea artistului despre modul in care trebuie sa sune muzica house, iar titlul face trimitere directa la genul Chicago House.
Stunning!!



Gorge - ‘Mood’ [8bit]
8bit vine cu o oferta deep, care va multumi pe deplin orice fan deep house si tech house; Gorge reuseste sa loveasca cu acest LP, exact in centru oricarui ring de dans.



James Holden - ‘DJ-Kicks’ [K7]
Border Community si boss-ul James Holden ofera una dintre cele mai fine selctii ale anului, in noul DJ Mix al seriei DJ-Kicks. Sensual, psychedelic, absolut uluitor.



Ben Klock - ‘Berghain 04’ [Ostgut Ton]
Residentul Berghain, Ben Klock este unul dintre tipii care trec cu usurinta de la un sound techno ambiental la un tech in forma pura. Noul volum al serie "Berghain" face o demonstratie in acest sens.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz