joi, 4 februarie 2010

Cu DJ Optick, despre premiile nights.ro si despre muzica


1. Inca o editie a premiilor nights.ro... Esti nominalizat la patru categorii. Cate premii crezi ca o sa iei de data aceasta?

Sincer, nu stiu cu cate premii voi pleca. Ce conteaza pentru mine este ca sunt in schema si, contrar spuselor gurilor rele, chiar daca m-am insurat si am o fetita de 9 luni, nu inseamna ca am iesit din scena, si nici nu am de gand. Toate evenimentele frumoase din viata mea din ultima vreme m-au motivat mai tare si cred ca asta se vede si in nominalizari.

2. La ce crezi ca se gandesc cei care voteaza in momentul in care aleg cel mai bun DJ din Romania?

Cred ca pana la urma se voteaza popularitatea DJ-ului. Ar trebui sa urmaresti indeaproape activitatea fiecaruia ca sa iei o decizie corecta vis-a-vis de prestatiile artistului pe parcursul unui an intreg, iar asta este destul de dificil. Pana la urma, este important sa fii prezent constant in fiecare oras si sa faci petreceri frumoase peste tot.

3. Cine crezi ca va castiga la categoriile la care esti si tu nominalizat (in afara de tine)?

- cel mai bun DJ din romania: cu siguranta numarul petrecerilor din calendarul fiecaruia reflecta cerinta lui pe piata. Cred ca favoriti sunt Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Raresh, care a creat Romaniei o imagine foarte buna in exterior si pentru asta merita aplauzele noastre. Pana la urma, si asta am mai spus-o, cred ca fiecare DJ are momentul lui de NO1 in fata publicului sau, asa ca vom vedea la sfarsit ce a ales publicul.

- cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania: Pentru Mihai Popoviciu, Jay Bliss si Markus Homm, 2009 a fost un an foarte bun si plin de productii reusite, big up guys! Felicitari! Cred ca Mihai Popoviciu, Jay Bliss, Markus Homm - Bis Co este un masterpiece, o piesa care a prins peste tot. De asemenea, ideea de a face un imn Liberty Parade cu mai multe maine ca sa spun asa, a fost foarte tare drept pentru care ne-am adunat: Avi si Rudi de la Activ, Optick, Dj Andi, Play & Win si uite asa s-a nascut un nou imn pentru un eveniment super tare. Vocea Tarei McDonald a fost cireasa de pe tort care a completat piesa.

- cea mai buna emisune radio de profil clubbing din Romania: Sunt deja atat de multe emisiuni la atat de multe radiouri de profil incat nici nu stiu ce as vota in afara de Nextlevel :)

- cel mai bun DJ Set romanesc al anului 2009: Aici nu stiu ce as vota pentru ca nu am fost acolo. Daca as fi avut posibilitatea sa-i fi auzit pe toti cred ca as fi stiut foarte bine ce merita votat. Cert este ca pana la urma conteaza prestatia artistului, dar si a publicului, caci el te motiveaza pana la urma cel mai tare si-ti da enrgia de care ai nevoie sa creezi un set beton.

4. La care petrecere din 2009 crezi ca ai dat tot ce ai mai bun din tine?

De departe Liberty Parade este evenimentul care inghite cea mai multa energie si efort!

5. Care este clubul din Romania care iti place cel mai tare?

Sunt cateva locatii pe care le prefer constant : Kristal Bucuresti (petrecerile after din Bucuresti sunt senzationale), Obsession Cluj Napoca, Skye Iasi, The Moose Brasov, Glamour Brasov, Athos Baia Mare, Elements Craiova, etc etc

6. Cine / Ce te-a convins sa devii DJ?

Pasiunea pentru muzica a venit de la sine si s-a sedimentat in timp. Este o meserie care se naste din pasiune, fara de care nu functioneaza.

Voteaza-l pe DJ Optick la premiile nights.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz