marți, 2 februarie 2010

DJ Project, locul 4 la Eurodance in 2009


DJ Project, formatia care a reprezentat Romania in concursul international Eurodance 2009, s-a clasat pe locul 4 cu piesa Hotel, dupa ce a acumulat 149 de puncte din partea juriului de specialitate.

De mentionat ca piesa Hotel a fost interpretata cu fosta voce a trupei, Elena, cunoscuta acum ca Ellie White.

Moldova, care a fost reprezentata de DJ Layla feat. Alissa cu piesa Single Lady a ocupat locul 7 (136 puncte), in timp ce premiul cel mai mare i-a revenit lui Angie Be, din Franta, pentru piesa Soundwaves (181 puncte).

Podiumul a fost completat de Lasgo din Belgia (175 puncte), care a participat cu piesa Gone, si grupul G-Powered din Finlanda, care s-a inscris cu piesa Kohti Unelmaa (156 puncte).

Acest clasament a fost stabilit pe baza voturilor unui juriu profesionist alcatuit din peste 100 de DJ-i, jurnalisti si producatori muzicali din intreaga lume.

In celalalt clasament, realizat pe baza voturilor publicului, DJ Project a terminat pe locul 15, cu 309 voturi, dintr-un total de 60613.

Dupa preferintele publicului, Moldova s-a clasat pe locul 33 cu doar 32 de puncte, in timp ce castigatoare a iesit reprezentanta Libanului, Nourhanne, cu piesa Ta’a Habibi. Aceasta a strans 26332 de voturi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz