sâmbătă, 13 februarie 2010

Numark si Serato prezinta NS7


La targul international al profesionistilor NAMM 2010, au fost prezentate ultimele tehnologii de productie, iar compania Numark a avut un stand impresionant. Noutatea sezonului, care a si intrat la categoria cele mai tari device-uri ale anului, a fost NS7 DJ.

Conceput de compania Numark impreuna cu Serato, noul NS7 reprezinta un varf in materie de controllere destinate profesionistilor. NS7 combina o interfata audio profesionala, cu o serie de elemente ajustabile pentru a oferi o solutie profi DJ-ilor care utilizeaza turntable-uri.

Noutatea absoluta o reprezinta functia integrata "Strip Search", dar si posibiltatea totala de control asupra software-ului Serato ITCH.
NS7 este compatibil si Mac-ul si PC-ul, impreuna cu care functioneaza perfect.

NS7 combina un cadru metalic cu tot ceea ce inseamna efecte de ajustare, platane de aluminiu, vinyl si o interfata audio profesionala, pantru a oferi solutii pentru un performance complet, care va sadisface si cel mai critic audiofil.

Fadere, butoane rotative, un element nou numit Strip Search, un "virtual-needle-drop" controller integrat, NS7 se ocupa de fiecare detaliu.
Serato ITCH este perfect compatibil cu Serato Scratch LIVE, asa ca noul NS7 este perfect, nu pierde nici un beat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz