duminică, 7 februarie 2010


Sunt un proiect cu o sigura destinatie - MUZICA TRANCE!
Snatt si Vix promoveaza stilul trance si progressive in Bucuresti prin intermediul petrecerilor TrancENDancE pe care le organizeaza, dar si a emisiunilor saptamanale din FM, "TrancENDancE ArenA".

Dragos (Snatt) este fondatorul comunitatii Trance.Ro ( www.trance.ro), un forum dedicat trancerilor din Romania iar Bogdan (Vix) este owner-ul label-ului Ask4 Records ( www.ask4records.com ), dedicat productiilor trance si progressive, Ask4 Records are deja o buna reputatie internationala.

Snatt si Vix au mixat alaturi si de cativa DJ de talie internationala precum Roger Shah, Richard Durand sau Stoneface & Terminal, iar in 2009 cu ocazia zilei de 1 Mai au fost invitati in deschidere la concertului Chicane, in statiunea Neptun.



La capitolul background, putem adauga dance event-ul din din 10 Octombrie 2009 de la Arenele Romane (Bucuresti), unde Snatt & Vix au mixat alaturi de Lange si Ferry Corsten in cadrul unui eveniment marca The Mission: Twice In A Blue Moon - The Experience, eveniment care a facut parte din turneul de promovare a celui mai recent album semnat Ferry Corsten.

Cei doi abordeaza un stil versatil si prin urmare, in seturile lor, puteti asculta atat productii soft, vocale spre progressive house, track-uri ritmate de club, dar si piese cu influente tech sau piese uplifting trance la un bpm ridicat.

Daca se poate face o comparatie, o asemanare, se poate spune ca stilul Snatt si Vix aduce destul de mult cu cel al lui Armin Van Buuren - No. 1 DJ pe 2009 votat in DJ Mag. Ramane doar sa ii ascultati si sa decideti voi daca chiar asa este...



TrancENDancE ArenA, reprezinta un concept unic in materie de show-uri trance, realizate in Romania!
Snatt & Vix, realizatorii emisiunii vor aduce in FM cele mai noi productii dar si highlight-urile genului, productii euforice, care
transfera energia unui track bun in sistemul tau stereo.

TrancENDancE ArenA va prezenta saptamanal sectiunea GuestMix, artistii invitati fiind din zona marilor producatori si DJ ai lumii.
Cu o structura bine definita, TrancENDancE ArenA este un show dinamic, de doua ore in care vei asculta cele mai hot productii trance & progressive. Ca element de noutate Snatt & Vix, lanseaza o mare provocare pentru DJ-ii si producatorii din Romania - sectiunea CHALLENGER le este rezervata cu un GuestMix SET in emisiunea TrancENDancE ArenA.
TrancENDancE ArenA propune saptamanal un titlu, in cadrul rubricii KNOCK-OUT OF THE WEEK, dar si WEB SELECTION, rubrica in care sunt implicati asculatorii. Acestia isi pot vota piesa favorita pe www.trance.ro sau www.vibefm.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz