joi, 25 februarie 2010

Morgan Page a lansat albumul Believe - un debut asteptat


Sunt vreo cativa ani de la debutul omului progressive, americanul Morgan Page. Dupa ce s-a instalat confortabil in chart-urile iTunes & Beatport, cu o serie de track-uri dance, dar si variante remix, Page debuteaza cu albumul "Belive", lansat pe 23 februarie 2010.

"Believe" este setat sa-l poarte pe Morgan Page in stratosfera. Dupa o cariera prolifica de remixer, a lucrat pentru Madonna, Katy Perry si La Roux, plus nominalizarea la Grammy, acest album marcheaza intrarea lui Page pe scena mondiala a muzicii electronice.

Primul extras pe single, "Fight For You" a primit suport masiv de la cei mai mari DJ; toata lumea de la Tiesto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Dave Dresden si chiar Hernan Cattaneo au promovat piesa lui Page, pentru cateva luni.

"Believe este un album dark, dar eu nu sunt asa. Cu acest album am incercat sa generez o stare de melancolie cu putin beat", a declarat Morgan Page.
Alaturi de voci cunoscute precum cea a lui Pete Yorn, cu care a lucrat la un cover pentru "Strange Condition", Page a ales ca linia de voce a productiilor din albumul "Believe" sa apartina unor nume consacrate: Angela McCluskey (Telepopmusik), Matt Alber si Jan Burton (Gabriel & Dresden), plus Molly Bancroft.

01. Intro
02. Strange Condition
03. Believe
04. Back to Life
05. Fight for You
06. Agnus Dei
07. Only Human
08. Return to Me
09. Tell Me Why
10. Traces Remain
11. I've Had Friends
12. In the Dark
13. Coming Home

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz