sâmbătă, 13 februarie 2010

Oxigen pentru muzica electronica - International Music Summit 2010


In anul 2008 unul dintre cele mai respectate nume de pe scena musicii electronice, Pete Tong, a lansat in Ibiza "International Music Summit", care s-a dovedit a fi un eveniment de mare succes dedicat, exclusiv, muzicii electronice.

Editia din 2010 pare ca vrea sa eclipseze event-ul de anul trecut, asta daca e sa ne credem ceea ce spune piata zvonurilor.
Cele mai influente figuri din muzica electronica de azi, alaturi de cei mai mari DJ ai lumii, asa se prezinta IMS 2010. Rezidentul Pacha Ibiza, David Guetta, alaturi de boss-ul Cadenza, Luciano si Erick Morillo de la Subliminal Records, vor sustine prezentari moderate de Pete Tong.

In cadrul altor evenimente Skream si Busy P alaturi de Annie Mac de la BBC Radio 1, vor discuta despre viziunea lor asupra viitorului muzicii electronice. Oamenii de main ai celor mai cunoscute platforme din lume Beatport, Ministry of Sound, KCRW, MP7 si Resident Advisor, si-au confirmat prezenta la IMS 2010.
Marele Final, un party total, va avea loc la UNESCO World Heritage Site in Dalt Vila, unde participantii se vor intalni cu
Basement Jaxx, Rob da Bank si Pete Tong.
Legenda tehno si boss-ul Minus, Richie Hawtin, un artist care de fiecare data a fost tentat sa depaseasca granitele impuse de scena dance, a participat la editia 2009 a "International Music Summit".

"Am citit niste lucruri extraordinare despre prima editie IMS, iar acum trecem printr-un moment critic in industria electronica. Consider ca este un moment foarte bun pentru a fi impreuna si pentru a strange randurile. Trebuie sa ne sustinem reciproc. Sunt extrem de incantat ca o sa am posibilitatea de a impartasi din experienta si viziunea mea cu privire la viitorul muzicii electronice", a declarat Hawtin.

Cu o astfel de participare se poate spune ca in Ibiza, scena muzicii electronice, poate gasi solutia pentru a merge mai departe!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz