vineri, 19 februarie 2010

Drama Ministry Of Sound - clubul ar putea fi inchis


Institutia britanica de clubbing, Ministry of Sound, ar putea fi inchisa din cauza, nu a crizei financiare... ci a unor planuri de dezvoltare urbana.
Compania Oakmayne are intentia de a construi pe locul in care se afla MoS o zona cu apartamente rezidentiale. Presedintele grupului Oakmayne, Christopher Allen, a declarat "cluburile de noapte apar si dispar"....
Oricare ar fi parerea voastra despre Ministry Of Sound, vorbim de una dintre cele mai puternice institutii dance din lume. Are 18 ani de existenta, iar anual clubul aduna peste 300.000 de petrecareti din intreaga lume. Acest amanunt a transformat clubul, intr-unul dintre cele mai puternice din lume.
Ministry reprezinta si cel mai puternic label independent din lume. In aceasta perioada fanii MoS protesteaza fata de decizia Oakmayne; aici se organizeaza conferinte gen Mothers Against Guns si Urban Mission.
Lohan Presencer, CEO in cadrul Ministry of Sound Group, a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a declarat: " Cand staff-ul Oakmayne ne-a comunicat ca din punctl lor de vedere cluburile de noapte apar si dispar. am fost ingroziti. Vorbim de una dintre cele mai apreciate institutii club din lume, vorbim de un centru de business dedicat muzicii electronice! Sunt dezvoltatori care vor sa sufoce fiecare colt al orasului, ei nu sunt interesati de comunitatea locala. Vom face tot ceea ce ne sta in putere pentru a ne salva clubul si business-ul".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz