marți, 2 februarie 2010

Dj Rynno ft. Sylvia & Daniela Crudu


Se vede de la o posta ca Daniela Crudu este cea mai buna prietena a Marinei Dina. Dupa ce Blonda lui Morar si-a incercat norocul in muzica, a venit randul colegei sale de la "'Neata cu Razvan si Dani" sa-i calce pe urme.

Luni 18 ianuarie 2010 la ANTENA 1, a inceput un nou sezon NEATA cu Razvan si Dani , unde Dj Rynno si Sylvia, au fost invitati pentru a sarbatorii REVELIONUL, nu pentru ca sunt pe stil vechi ci pentru ca, dupa cum stiti vedetele nu au timp sa sarbatoreasca revelionul pe data de 31 dec. Asa ca l-au sarbatorit in prima emisiune NEATA din acest sezon, unde dupa cum va spuneam articol Dj Rynno si Sylvia au pregatit acea mare surpriza pentru noi toti!

Nu este vorba de un proiect ca oricare altul. In cazul de fata, sexy-asistena nici macar nu a stiut ca va ajunge vedeta in lumea muzicala. Se pare ca Dj Rynno, a folosit o inregistrare cu Daniela din timpul unei emisiuni si a mixat o melodie ce promite sa ajunga hit.

Iata ce a avut de spus Daniela Crudu in aceasta privinta: "Ma jur ca nu stiu nimic. Probabil a folosit o inregistrare mai veche, cand, intr-una dintre editii, m-au pus sa imit sunetele care ma trezesc dimineata, iar eu am spus: "Fiare veeechi, fiare cumpaaar" sau "Sticle goale cumpaaar". Cred ca asta a facut".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz