vineri, 26 martie 2010

Best Global DJ - Armin van Buuren @ International Dance Music Awards


Seara trecuta a avut loc in Miami, International Dance Music Awards, ca parte a Winter Music Conference.
Muzica electronica a avut parte de un adevarat festin! Timp de 5 zile industria muzicala este sarbatorita la nivel universal. Daca Winter Music Conference 2010 este un un succes???
Ei bine, DA!!

Pasionatii de gen au fost parte activa a acestui eveniment si s-au implicat in procedurile de votare pentru cei mai buni reprezentanti ai industriei muzicale mondiale, in cadrul IDMA 2010.

Unul dintre cele mai premiate brand-uri de pe scena muzicii electronice a fost Armada Music. Label-ul Armada a fost recompensat cu trofeul la categoria "Best Global Record Label", Armin van Buuren a plecat acasa cu premiile la categoriile "Best Global DJ" si "Best Podcast" (pentru "A State Of Trance"), Dash Berlin a primit trofeul pentru "Best Hi-NRG/Euro Track", australianul tyDI a fost desemnat castigator in cadrul "Best Break-Through DJ", iar managerul Armada Music a fost ales "Best Record Label Executive".

International Dance Music Awards – Armada Music:

Best Global Record Label: Armada Music
Best Record Label Executive: Maykel Piron – Armada Music
Best Global DJ: Armin van Buuren
Best Podcast: Armin van Buuren – A State of Trance
Best Hi-NRG/Euro Track: Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting
Best Break-Through DJ: tyDi

International Dance Music Awards, este parte oficiala Miami Winter Music Conference. Anul acesta au existat 57 de categorii de vot, iar la gala de premiere au ajuns 60.000 de oameni din 70 de tari ale lumii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz