vineri, 12 martie 2010

Roger Sanchez prezinta The Beginning Of A New Era 3D


Prima decada din noul mileniu a trecut, iar pionierul muzicii house, Roger Sanchez, continua sa fie master in materie de beat, pe ringurile de dans din intreaga lume. Imperiul "Release Yourself" este o forta in industria muzicii electronice, in 2010 marcand 10 ani de existenta. Tot ceea ce inseamna "Roger Sanchez" este construit cu emotie, pasiune si energie.

Este momentul pentru a celebra cei 10 ani de "old world", iar Sanchez si echipa lui se gandesc deja la urmatorii 10 ani.
Nu e de mirare ca Sanchez, unul dintre cei mai premiati artisti din muzica electronica, a ales ca tema din 2010 pentru seria de evenimente Release Yourself, sa fie "The Beginning Of A New Era".

Debutul in noul sezon va avea loc pe de 24 martie, in Mansion - Miami, in perioada desfasurarii Winter Music Conference. Conform declaratiei DJ-ului, o sa avem parte de ceva spectaculos....





Cu "Release Yourself: The Beginning Of A New Era" va fi centrul comunitatii dance, un concept de party futurist, excentric - o camera metalica, lumini naucitoare, lasere... si un S-Man, in forma maxima.
Da, anul acesta, seria Release Yourself va fi o experienta 3D!!!!

Visuals-uri 3D vor fi proiectate pe ecrane gigant. Sanchez este cunoscut ca unul dintre artistii inovatori, dar cu noul concept, "Release Yourself: The Beginning Of A New Era", a trecut la nivelul urmator!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz