vineri, 26 martie 2010

David Guetta prezinta in premiera noul single @ Ultra Music Festival


Castigatorul premiului Grammy, DJ-ul si producatorul de origine franceza, David Guetta, va prezenta in premiera ultimul single "Gettin’ Over You", la care a lucrat cu Chris Willis, Fergie si LMFAO. Noutatea absoluta o reprezinta aparitia live in cadrul Ultra Music Festival, unul dintre highlight-urile Winter Music Conference.
Pe data de 13 aprilie 2010, "Gettin' Over You", va fi lansat pe platformele digitale si vine dupa hit smash-ul "Sexy Bitch" (feat. Akon), cu care a ocupat locul 3 in chart-urile dance si a fost download-at de 2,4 milioane persoane.
"Sunt extrem de incantat de acest nou mix pentru "Gettin' Over You". Fergie si Chris Willis au voci puternice care se combina grozav cu LMFAO. Rezultatul acestei colaborari este un fel de dance floor explosion, un sound potrivit pentru muzica dance de astazi", a declarat Guetta.

In 2009 David Guetta a fost considerat cel mai de succes producator; a lansat 3 hit-uri globale, iar albumul "One Love" a primit premiul la categoria Album Of The Year Award @ 2010 NRJ Awards, fiind vandut in peste 1 milion de unitati, iar single-urile din acest LP s-au vandut in peste 6 milioane de copii.
La inceputul acestui an, Guetta si will.i.am au devenit ambasadori ai campaniei umanitare MASSIVEGood.

Asculta versiunea originala a acestui single!!




David Guetta feat. Chris Willis - Getting Over ~fire~

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz