miercuri, 3 martie 2010

DJ Optick - cel mai premiat nume in muzica electronica romaneasca


Premiile Nights.ro Awards 2010, reprezinta modalitatea de a recunoaste talentele din muzica electronica si din industria de gen. Singurul eveniment anual de acest gen, Nights.ro Awards strange laolalta toti DJ-ii, promoterii, organizatorii de party-uri, managerii de club si artistii romani din domeniul muzicii electronice, pentru a-i premia pe cei mai buni.
DJ Optick a fost unul dintre favoritii editie 2010 a premiilor Nights.ro, publicul creditandu-l la mai multe categorii.

Optick este cotat printre primii trei DJ-ii din Romania, iar track-urile sale au reusit sa acumuleze punctajul maxim.

Vorbim despre un artist care are nevoie fie de o introducere foarte scurta, fie nu are nevoie.
Se spune ca un DJ bun este acela care intuieste asteptarile publicului, stie sa isi miste publicul, fiind permanet conectat la mood-ul acestuia. Se pare ca Optick a reusit sa atinga toate aceste criterii; a acumulat 508 puncte din partea celor care s-au implicat in procedura de votare, acest punctaj plasandu-l in prima liga a DJ-ilor din Romania (locul 2).

In general este greu sa gasesti un echilibru perfect intre a fi un DJ grozav si un producator talentat; insa atunci cand echilibrul este atins inseamna ca te poti numi un artist total. Cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania in 2009 si-a desemnat castigatorii - Optick marcheaza o dubla reusita cu:

01. Vibers feat. Tara Mc Donald - Revolution

02. Optick & Ciprian Lemnaru - Maya (premiera piesei a avut loc pe data de 16 octombrie 2009, in cadrul show-ului radio "IBIZA DANCE", la Ibiza Global Radio)

Performantele nu se opresc aici; Optick a facut senzatie fie ca e vorba de un gig de club, sau un mare eveniment dance. : la categoria "Cel mai bun set al unui DJ roman", Optick a plecat acasa cu marele trofeu pentru set-ul de la Liberty Parade 2009.

Probabil cel mai important premiu in cadrul galei Nights.ro a fost cel pentru "Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania in 2009".
"Next Level" este DJ Optick.

Atunci cand decizi sa mergi la un party de club, faci asta pentru ca ai un singur gand - DANS IN EXTAZ; cand reusesti sa transformi doua ore de emisie radio intr-un party total, este clar ca te adresezi unei comunitati de clubberi a caror pasiune este aceiasi - MUZICA ELECTRONICA.

"Next Level" este acel "detaliu" care face diferenta in muzica electronica, de aici si de ...pretudindeni.

Dj Optick @ Nights.Ro Awards 27.02.2010 - Kristal Glam Club Bucharest

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz