sâmbătă, 20 martie 2010

Seria de petreceri TrancENDancE continua cu Ashley Wallbridge in main


Ashley Wallbridge este unul dintre starurile in devenire din Marea Britanie care s-a remarcat deja printre cei mai buni tineri producatori/dj. Mai ales dupa succesul hitului sau “Faces” din 2009 nimeni nu se mai indoieste de talentul sau deosebit.

Colaborarea cu Andy Moor si vocalista Meighan Nealon i-a atras o popularitate nesperata si recunoastere internationala, dominand chart-urile, magazinele de muzica online. Piesa a beneficiat si de un videoclip difuzat pe canale de muzica din lumea intreaga. Anul 2010 a inceput nemaipomenit pentru artistul britanic, acesta lansand in premiera melodia "Chimera" care a ajuns in scurt timp pe pozitia nr. 1 in topul vanzarilor Beatport.

Succesul productiilor lui Ashley Wallbridge 'Faces', ‘Harrier', 'My Blood', 'Spitfire', 'I believe', ‘Solidaritet', 'Harmonies' a fost urmat de solicitarea unor remixuri pentru cativa dj-i din elita primilor 10 ai lumii, cum ar fi Ferry Corsten si Markus Schulz,si ca tot veni vorba de Ferry Corsten, cel mai nou remix marca Ashley Wallbridge, la piesa Forget Me, Forget You a celor de la Tritonal, este printre cele mai bune piese ale compilatiei Once Upon a Night, o compilatie superba mixata de Ferry Corsten si care va face valuri in perioada imediat urmatoare.

Beneficiind de o recunoastere internationala in crestere in calitate de producator, Ashley este deja o figura prezenta pe scena cluburilor din lumea intreaga si in calitate de dj.
Albumul solo programat pentru anul viitor este asteptat cu nerabdare de fanii sai care doresc sa afle continuarea povestii de succes a tanarului talent Ashley Wallbridge.

Va asteptam Sambata la Studio Martin, cu warmup semnat Glyce, main asigurat de invitatul special Ashley Wallbridge, si un after cu Snatt & Vix, care dealtfel se vor afla si vineri in studio, la Request 629, sa-si prezinte prima lor productie muzicala, semnata la AVA Blue / Armada, intitulata "Winter Of Love", o colaborare cu Moonpax.

TRANCE MUSIC TO SAVE YOUR SOUL - www.trance.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz