vineri, 26 martie 2010

Mihai Popoviciu are pagina de artist pe Beatport - Si romanii pot!


Mihai Popoviciu, este considerat a fi unul dintre cei mai inovatori producatori din muzica electronica de astazi.
A intrat in zona muzicii electronice in anii '90, iar cu virusul house si techno a fost contaminat in anul 2001, cand a inceput sa produca muzica.

Primul vinyl l-a lansat in 2005, cu label-ul lui DJ Hell, Gigolo Records - de atunci a lansat proiecte solo, dar si cu partenerii de studio Markus Homm si Jay Bliss. In luna iunie 2007 a lansat cu Level Non Zero Recordings, EP-ul "First Contact", iar la finalul anului a intrat in famila Highgrade, alaturi de Markus Homm. Impreuna au lansat cateva release-uri de succes: "Deaf Sniper", "Lagoon" sau "Urban Ballroom".

Anul 2009 a mers pe "repede-inainte" - a lansat cu Fear Of Flying, Hudd Traxx, Bang Bang si Diynamic. Tot atunci a aparut masivul "Bis Co" (produs impreuna cu Markus Homm & Jay Bliss), cu care au intrat in toate chart-urile europene.
Cu proiectul Hermannstadt Collective, a generat hype in comunitatea muzicii electronice; au aparut track-uri precum "Raw Fruit", "Thirst Day" sau "Safety Match", piese gen masterpieces.

Mr. Popoviciu este genul de producator caruia ii place inovatia, este de fiecare data pregatit sa se re-inventeze, sa apeleze la sound-uri noi si sa-si surprinda publicul, in cel mai placut mod.
Nu este o surpiza faptul ca echipa celei mai respectate platforme digitale, Beatport, a realizat o pagina de artist pentru DJ-ul si producatorul de origine romana, Mihai Popoviciu.

De cateva zile, pagina personala Mihai Popoviciu este online!!
Pentru Detalii Click AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz