vineri, 12 martie 2010

Legenda Faithless revine cu albumul The Dance



Pe data de 17 mai 2010, muzica electronica, in ansamblul ei, va fi ceva mai bogata. Legenda britanica, proiectul Faithless, pregateste un album nou, intitulat "The Dance". Este pentru prima data, cand un release Faithless va fi lansat cu propriul label, Nate's Tune.

Primul single, "Not Going Home" a avut premiera, pe data de 12 februarie, in cadrul show-ului radio "Essential Sellections", realizat de Pete Tong, lansarea oficiala urmand sa aiba loc pe data de 3 mai 2010. Piesa este descrisa ca o simfonie de club de 7 minute, si beneficiaza de un pachet generos de remix-uri de la Eric Pridz, Armin van Buuren, Hervé, Seiji, Rollo & Sister Bliss.

"Feel Me" este o alta noutate a albumului "The Dance" si vine cu liniile dintr-o piesa lansata in 1982, "Blancmange". Pe album apar solisti precum Dido, Dougy Mandagi (The Temper Trap), Itch (The King Blues) si Mia Maestro.

Experienta Faithless, LIVE, se va trai pe scenele din Europa, incepand cu luna mai a acestui an, cand va incepe turneul de promovare al albumului "The Dance". The full Faithless live experience will be exploding on stages around Europe and the UK throughout May with special fan shows before the festival run.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz