sâmbătă, 3 aprilie 2010

Above & Beyond @ LIBERTY PARADE 2010 - 24 iulie


Vino pe 24 iulie la cel mai tare eveniment dance al anului: LIBERTY PARADE 2010, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn).

Primul nume mare din line-up a fost deja confirmat: ABOVE & BEYOND! Asa ca imbraca-te cat mai trasnit, ia-ti ochelarii si fluierele si pregateste-te de distractie!

Iti mai amintesti nebunia de anul trecut, nu-i asa? Drumul urmat de Caravana s-a dovedit neincapator pentru miile de party people care au format-o iar Liberty Parade Arena a fost ocupata de peste 50.000 de oameni.

Liberty Parade 2009 ne-a facut sa simtim ca cele peste 16 ore de party au trecut ca 1 secunda, a legat prietenii noi, a impus noi definitii ale cuvantului “distractie” si ne-a dat energie pentru o noua asteptare cu sufletul la gura, pentru Liberty Parade 2010!

Above & Beyond iti pregateste un show de zile mari.

Considerati a fi cel mai dedicat proiect trance din Marea Britanie, cei trei DJi au stralucit in ultimii ani pe scena muzicii electronice. Ca artisti au incercat in permanenta sa depaseasca limitele standardelor impuse de un anume stil din muzica dance.

Jono Grant, Tony McGuiness si Paavo Siljamäki sunt DJ-ii si producatori deopotriva, fiind personajele din spatele Above & Beyond In timp, cei 3 au pus bazele propriului label, Anjunabeats, care a intrat in lista de favorite ale unor artisti precum Paul van Dyk, Judge Jules, Ferry Corsten, Matt Hardwick si Tiesto.

Show-ul lor radio, "Trance Around The World" s-a transformat intr-o dementa globala, fiind ascultat pe internet, la statii radio in FM si pe satelit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz