vineri, 23 aprilie 2010

Stereo Love release in Marea Britanie


Doua personaje din muzica dance romaneasca, Edward Maya & Vika Jigulina, pregates un "summer succes", cu un release in Marea Britanie. Single-ul de debut "Stereo Love", va fi lansat in UK pe data de 9 mai 2010.

DE CE?

Videoclip-ul oficial al piesei are mai multe vizualizari pe YouTube, decat clip-ul "Telephone", piesa semnata Lady GaGa.
Pew de alta parte, Maya si Vika sunt aparitii relativ noi pe piata din Marea Britanie, dar la nivel international sunt doua nume consacrate deja.
Lansat in vara 2009, exclusiv pe Vibe FM, "Stereo Love" a devenit un smash hit, intrand in chart-urile main si dance in tari precum: Grecia, Brazilia, Albania, Liban, Israel, Iordania, Macedonia, Portugalia, Rusia, Polonia, Olanda, Egipt, Belgia, Spania, Italia, Turcia, Cipru si Franta.
Performanta este cu atat mai inpresionanta cu cat "Stereo Love" este primul release Edward Maya; cu acest single au ocupat locul 1 in topu-urile din Romania si au stat 6 saptamani in European Billboard Top 5 (locul 2). Pe canalul YouTube continua sa adune cate 2,5 milioane de vizualizari saptamanal.

"Stereo Love" a intrat in difuzare la cele mai mari retele radio din Marea Britanie: BBC Radio 1, Kiss si Gaydar Radio, iar clip-ul a intrat in playlist-ul unor posturi TV, gen: MTV Dance, Dance Nation, The Box, Chart Show TV si Clubland.
"Stereo Love" a stat 3 saptamani consecutiv in UK Shazam Pre Release Chart.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz