sâmbătă, 3 aprilie 2010

VIDEO - MUST SEE - Jerome Isma - Ae - Hold That Sucker Down


Sunt aproape 15 ani din momentul in care DJ-ul si producatorul german Jerome Isma-Ae isi lansa primul release oficial. Influentat de curentul techno si house, tipul a reusit sa devina unul dintre artistii noului val, sound-ul progressive.

Isma-Ae este genul de producator open-minded, fara restrictii si rezerve in ceea ce priveste arta DJing-ului, fiind un adevarat creator de sunete.
Cu gig-uri in toate cluburile lumii, cu smash hit-uri ca "Monkey Square", "Smile When You Kill Me", "White Lobster", dar si cu alte productii tip club bomb, Jerome a primit un suport urias din partea elitei DJ-ilor.

"Hold That Sucker Down", noutatea de la jerome, are la baza o productie lansata la inceputul anilor '90 de O.T. Quartet. Atingerea "magica" a lui Isma-Ae a transformat piesa intr-o "bomba audio" pentru ringul de dans, un cut care te tine in tensiune de la primul pana la ultimul beat, iar asta genereaza dementa in cluburi.
Acum are si clip oficial - wicked tricks for a wicked track!


UPDATE:

"Hold That Sucker Down" a ocupat pe rand locurile 9, respectiv 7 si 3 in chart-ul de main al platformei Beatport, iar in Progressive House Chart a ocupat prima pozitie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz