luni, 12 aprilie 2010

Richard Durand preia compilatia In Search Of Sunrise


Dupa ce in cursul zilei de ieri, 8 aprilie, aparea anuntul oficial prin care Tiesto declara ca renunta la colaborarea cu Black Hole Recordings si la seria "In Search Of Sunrise", astazi avem vesti despre numele celui care va prelua controlul celebrei compilatii.
RICHARD DURAND este in linia de start pentru volumul 8 al seriei.

Staff-ul Black Hole a facut o excelenta alegere pentru aceasta compilatie, cu un succes masiv. "ISOS" este considerata o adevarata comoara in materie de aparitii tip DJ Mix. Label-ul Black Hole a fost obligat sa gaseasca o solutie, dar si un nume reprezentativ pentru a continua povestea "In Search Of Sunrise".

Richard Durand este alegerea ideala, daca e sa tinem cont de release-uri artistlui, care au avut un mare succes. De aceea putem considera ca aceasta compilatie se afla in miani si pe "butoane" bune.

Discutia dintre Durand si Black Hole a debutat cu la un pahar cu apa rece, dupa care au urmat multe cafele... si a fost luata decizia finala - Richard Durand va fi cel care va pleca in "cautarea rasaritului". prima destinatie va fi Africa de Sud.
Discutia dintre Durand si Black Hole a devenit publica in cadrul Winter Music Conference si toata lumea a aflat.

In ultimii ani Richard Durand a avut o activitate intensa in zona muzicii electronice, asta cu mult inainte ca uniii dintre noi sa stie cum arata tipul, ce face si ce produce...
One minute he wasn’t there, the next he was everywhere!!!
Volumul 8 al seriei "In Search Of Sunrise" va fi lansat in luna mai 2010, dar in acest moment nu se cunosc amanunte despre tracklist, sound... nimic, decat noul nume de pe coperta "In Search Of Sunrise - South Africa Vol 8".

Richard Durand - Into Something



Richard Durand - Always The Sun (Music Video)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz