vineri, 16 aprilie 2010

CLIP OFICIAL - Faithless - Not Going Home


Faithless a marcat zona dance cu un nou single, primul din ultimii 4 ani. Acesta se intituleaza "Not Going Home" si este descris ca o simfonie de club de 7 minute. Release-ul oficial apare pe 3 mai 2010.
Maxi Jazz, frontman-ul Faithless a declarat: "In viata important este sa vrei sa traiesti momente placute, oricare ar fi acestea. Muzica este pentru noi un astfel de moment."

"Not Going Home" a avut premiera, exact acolo unde era de asteptat, in emisiunea lui Pete Tong si a reintrat in difuzare intr-o varianta remix incredibila semnata Eric Prydz.

Pachetul de remix-uri este realizat de Armin van Buuren, Hervé, Seiji, Rollo & Sister Bliss.

Pe data de 9 aprilie a fost finalizat clip-ul oficial pentru "Not Going Home" - un clip animat, erotic, psihedelic, diferit de ceea ce inseamna traditionalul in materie de videoclip.

Proiectul Faithless pregateste un album nou, intitulat "The Dance", care va fi lansat in intreaga lume pe 17 mai. Este pentru prima data, cand un release Faithless va fi lansat cu propriul label, Nate's Tune. Pe album apar solisti precum Dido, Dougy Mandagi (The Temper Trap), Itch (The King Blues) si Mia Maestro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz