joi, 29 aprilie 2010

Legendarul duo The Chemical Brothers lanseaza albumul Further


The Chemical Brothers, duo-ul britanic castigator al unui premiu Grammy, este un nume mare pe scena muzicii electronice. Pentru fanii Tom Rowlands si Ed Simons, luna iunie a anului 2010 va fi una speciala; Chemical Brothers lanseaza un nou album numit "Further", cu Astralwerks.

Tom si Ed si-au inceput cariera in clubul Heavenly Social si, in scurt timp, au ajuns rezidenti in Turnmills. Au colaborat cu artisti precum Noel Gallagher, Tim Burgess, Bernard Summer, Schooly D, iar la Glastonbury au facut un show incredibil, motiv pentru care The Chemical Brothers au ajuns cunoscuti si apreciati in toata lumea.

In 1999 au performat in fata unui public urias la festivalul Glastonbury, cea mai mare audienta pe care celebrul eveniment britanic a avut-o vreodata, iar in 2005 au lansat "Galvanize", care a devenit cea mai "cantata" piesa la posturile de radio din intreaga lume.

De la uluitorul house din "Hey Boy Hey Girl" si "Believe", la psihedelic ("Setting Sun"; "The Golden Path") si pana la acid ("Saturate"; "Out Of Control"), cei doi au aratat o gandire in perspectiva, dincolo de norma stilurilor muzicale si au reusit sa se adapateze, nu doar o data, ci de fiecare data.
18 ani de activitate, 10 milioane de discuri vandute, 5 albume consecutive, NO.1 in topul de vanzari si 4 premii Grammy, acesta este istoria trofeelor The Chemical Brothers.
Promovarea noului album, "Further" va include evenimente Live in cadrul Sonar, Exit Festival si Electric Zoo.

Tracklist:

1. Snow
2. Escape Velocity
3. Another World
4. Dissolve
5. Horse Power
6. Swoon
7. K+D+B
8. Wonders of the Deep

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz