joi, 29 aprilie 2010

Faithless prezinta The Dance - mini-mix by Sister Bliss


Faithless va marca zona dance cu un nou album, primul release din ultimii 4 ani. Acesta se intituleaza "The Dance" si va marca o premiera; un material Faithless va fi lansat cu propriul label, Nates Tune.

Single-ul de debut, "Hot Going Home" este descris ca o simfonie de club de 7 minute. Release-ul oficial apare pe 3 mai 2010 si beneficiaza de un pachet generos de remix-uri de la Eric Pridz, Armin van Buuren, Hervé, Seiji, Rollo & Sister Bliss.

"Feel Me" este o alta noutate a albumului "The Dance" si vine cu liniile dintr-o piesa lansata in 1982, "Blancmange". Pe album apar solisti precum Dido, Dougy Mandagi (The Temper Trap), Itch (The King Blues) si Mia Maestro.

Experienta Faithless, LIVE, se va trai pe scenele din Europa, incepand cu luna mai a acestui an, cand va incepe turneul de promovare al albumului "The Dance".
Pentru sustinerea albumului, Sister Bliss, vine cu un mini-mix de prezentare de 10 minute, lansat oficial la sfarsitul saptamanii trecute!


Tracklist:

01. Not Going Home
02. Feel Me
03. Crazy Bal’heads
04. Comin Around
05. Tweak Your Nipple
06. Flyin Hi
07. Love Is My Condition
08. Feelin Good
09. North Star
10. Sun To Me

Pe data de 9 aprilie a fost finalizat clip-ul oficial pentru "Not Going Home" - un clip animat, erotic, psihedelic, diferit de ceea ce inseamna traditionalul in materie de videoclip.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz