joi, 27 mai 2010

Incepe marea petrecere - OPENING PARTY 2010



E clar lucru, vine vara, punem un tricou lejer, lasam in urma toata povara crizelor (de orice natura ar fi ele), nu mai avem nici un fel de griji si evadam!!!

Daca te tine portofelul... INCA ... pleaca!!
In Ibiza se deschide oficial sezonul petrecerilor de vara.
Unii s-au grabit si au deschis inca de saptamana trecuta; vorbim aici de Mambo si de noutatea de pe insula, clubul Novum, care de fapt e un superclub.

Sezonul incepe cu big gun-urile scenei electronice: Sander Kleinenberg va fi pe plaja, in Bossa, si desigur in Es Paradis, pentru rezidenta saptamanala.
De Monza s-ar putea sa auzim pentru ultima data in acest an, au ceva probleme, dar vor organiza un super party, asa de inceput de sezon.

Inceputul acestui sezon este dovada faptului ca toata lumea are nevoie de o doza uriasa de optimism, iar clubul Pacha si-a incordat muschii cu unul dintre cei mai aclamati oameni ai scenei dance, domnul FMIF, David Guetta, care isi incepe rezidenta chiar astazi, 27 mai 2010.

David Guetta si echipa lui profita la maxim de soarele din Ibiza, pentru ca se afla deja acolo. Zilele astea se desfasoara International Mussic Summit, iar francezul este unul dintre invitatii de main (asta inseamna ca Liviu Hodor se va intalni si cu David Guetta??? OOOOOFFFFFFFF!!!)
In fine, vinerea asta va fi in Ibiza Old Town pentru Marele Final al IMS, alaturi de nume ca Sasha, Mark Ronson, Pete Tong si multi altii.

La Playa D'en Bossa, Tania Vulcano, Tato si Neverdogs vor face ca toti conversii sa danseze, iar in Pacha, in cadrul Opening of Pure Pacha, vor veni Cassius si Justice.
Ushuaia va rupe cu Luciano & friends, cu un party care incepe la doua si se termina undeva la miezul noptii. Dupa cateva cocktail-uri si trip-uri minimal techno, poti alege clubul Space, unde ajung Fatboy Slim si Goove Armada.

Sambata e posibil sa fii mahmur, dar fiesta nu se termina; cauta un GPS si incearca sa ajungi in DC10, unde debuteaza nebunia Circo Loco. Ce faci acolo e treaba ta...
Dupa un somn bun, duminica incearca o plaja, soare si apoi... via Romania.

Daca gandul asta iti da foiri reci, gandeste pozitiv - SEZONUL DE PARTY E ABIA LA INCEPUT!!!
Totusi, pe 24 iulie e bine sa fii in preajma, e party mare, Liberty Parade!!!



Exista doua cuvinte care induc o stare de frenezie in aceasta perioada - "OPENING PARTY!!!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz