miercuri, 5 mai 2010

Tiesto socheaza cu o noua colaborare cu africanii de la BLK JKS


NO 1 in materie de DJ-ing si productie, olandezul Tiesto pregateste o noua experienta audio, o colaborare cu o trupa africana de prog rock, BLK JKS, care recent a fost recompensata cu trofeul "Best Alternative Music Album", in cadrul South African Music Awards, echivalentul premiilor Grammy.

"Mashup Street", parte a evenimentului mondial Smirnoff Experience™, Africa de Sud, este noua provocare pentru celebrul DJ si producator.
Tiesto a compus un track nou, in exclusivitate, intitulat "Dreaming", disponibil pe Facebook.com/smirnoff. Premiera noului track va avea loc pe data de 15 mai, in Johannesburg.


Tiesto a declarat: "In ultimii ani am avut o serie de colaborari cu artisti din diferite stiluri, dar niciodata nu am lucrat cu nume din Africa de Sud. Am fost extrem de incantat de aceasta oportunitate, de a lucra cu un live act precum BLK JKS. Muzica lor are radacini puternice in cultura africana, dar si o sensibilitate aparte, specifica muzicii dance. Abia astept marele eveniment si premiera mondiala a acestui nou single, pe 15 mai."

Pentru mai multe detalii, urmareste interviul cu Tiesto!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz