sâmbătă, 15 mai 2010

Intre Tiesto si Lexter, SUNRISE INC lanseaza LICK SHOT


Sunrise Inc, infiintata in februarie 2009, este o trupa care are in fata o cariera promitatoare, lucru dovedit din plin de reusitele lor de pana acum.

Piese precum Forever in My Soul si One in a Million au fost doua dintre cele mai ascultate melodii in tari ca Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania.

Primul single Sunrise Inc - Forever In My Soul - a fost inclus pe compilatia NIGHTLIFE AWARDS 09 Highlights - THE MEGAMIX, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda si a fost implicat in proiectul lui Dj Tiesto, DANCE 4 LIFE.
Pentru urmatorul single, Lick Shot au ales sa lucreze cu Starchild.

Aflata in toate topurile de radio din Romania si licentiate in mai multe tari din Europa si Asia, Lick Shot va fi cu siguranta urmatorul hit Sunrise Inc.
Nume precum Liviu Hodor & Tara au ales sa colaboreze cu Sunrise Inc pentru urmatorul single, in detrimentul unor nume mari precum Edward Maya.

Pentru viitor, baietii se lauda ca pun la cale colaborari cu nume mari din Europa, unul dintre ele fiind interpretul megahitului Freedom to love, si anume Lexter.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz