luni, 31 mai 2010

Noi confirmari pentru Peninsula 2010 – Above & Beyond, Hernan Cattaneo, Noisia, Fedde le Grand, Sub Focus


Organizatorii festivalului Peninsula, care se va desfasura in perioada 26 – 29 august 2010 la Targu-Mures au anuntat noi trupe si artisti care vor presta in cadrul evenimentului: Above & Beyond, Hernan Cattaneo, Noisia, Fedde le Grand, Sub Focus.



Above & Beyond, Hernan Cattaneo, Noisia, Fedde le Grand, Sub Focus intregesc line-up-ul festivalului Peninsula, alaturi de Tricky, Korn, Europe si The Rasmus (anuntati anterior).

Organizatorii declara pe site-ul oficial al evenimentului ca nu se putea sa lipseasca din line-up un duo de Top 10 mondial, si se refera aici la londonezii de la Above & Beyond, una din cele mai provocatoare productii muzicale ale scenei globale a muzicii de club. Jonathan „Jono" Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamäki sunt adeptii unei subcategorii de trance - uplifting trance - iar piesele lor sunt mixate de DJ-i precum Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, ATB sau chiar Paul van Dyk. Momentan ocupa locul 4 în TOP 100 DJs intocmit de cunoscuta revista britanica de specialitate DJ Mag.


Above & Beyond @ MoldExpo, Chisinau 7 mai 2010 (intro)



Trio-ul Noisia, originar din “Tara Lalelelor” a acceptat invitatia celor de la Peninsula de a presta in cadrul festivalului. Produsul muzical al celor trei este o combinatie perfecta de agressive drum'n'bass si breakbeat-uri dezordonate. Albumul Split The Atom, primul disc lansat de olandezi, va fi prezentat la Peninsula, pe 28 august, la Terasa.

Noisia @ Hospitality @ Matter Londra, 4 septembrie 2009

Cosmopolitul Hernan Cattaneo este compatriotul lui Messi si al lui Maradona, cu o poveste de succes veritabila: a reusit sa devina cunoscut pe plan mondial, desi este nascut intr-o tara care nu avea, la momentul debutului sau, puternice legaturi cu scena clubbing mondiala – dar care s-a schimbat enorm in ultima perioada, celebrul festival SAMC – South American Music Conference contribuind decisive in aceasta directie. Cattaneo este considerat o legendă intre iubitorii stilului tribal si progressive-house si va fi cu siguranta una din senzatiile de la Peninsula, avand in vedere ca pentru un set al argentinianului se lupta cele mai mari festivaluri si cluburi din lume. Peninsula a reusit in acest an sa aconteze serviciile maestrului argentinian pentru data de 28 august, in locatia Freedom Music Arena.

Hernan Cattaneo @ The Loft Barcelona 14 august 2009


Fedde Le Grand mixeaza in cele mai mari cluburi din lume, insufleteste petrecerile fierbinti, produce ritmurile cele mai animate si este favoritul publicului - el este Fedde Le Grand, caruia lumea ii poate multumi pentru hitul Put Your Hands Up For Detroit, care, promit organizatorii, va rasuna anul acesta la Freedom Music Arena. DJ-ul de 33 de ani din Utrecht mixeaza pentru prima dată pentru publicul “peninsular” din Targu-Mures, pe 27 august la Freedom Music Arena.

Fedde Le Grand @ Ultra Music Festival Miami, mai 2010


Sub Focus - care vine din cetosul Albion - Marea Britanie - este promotorul „ritmurilor rupte" la nivel international, bucurandu-se deja de o cariera de peste 13 ani. A inceput sa isi mixeze propriile piese, pana ele au ajuns la urechile producatorului Andy C, iar restul e istorie. Chiar si cei de la the Prodigy l-au rugat pe Sub Focus sa faca remixuri pentru ei. Britanicul e tot timpul in top, lucru pe care il va demonstra si la Festivalul Peninsula, in compania MC-ului I.D, in prima zi de festival, pe 26 august, la Terasa.

Sub Focus @ Exit 2009 Serbia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz