luni, 31 mai 2010

[a:rpia:r] mixeaza la Closing Party – Arma 17 Moscova pe 19 iunie 2010


Rhadoo, Petre Inspirescu si Raresh, cei 3 componenti [a:rpia:r], dar si El Cezere si Priku, mixeaza pe 19 iunie 2010 la petrecerea de inchidere a celebrului club moscovit Arma 17.



Sambata 19 iunie 2010, cei cinci romani – Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, El Cezere si Priku - participa la petrecerea de inchidere a sezonului la celebrul club underground moscovit Arma 17, unde au impresionat de fiecare data, acesta fiind cu siguranta motivul principal al invitatiei adresate de catre organizatori.


Alaturi de romani vor performa si localnicii Rayo, Anrilov si BVoice, iar petrecerea debuteaza la miezul noptii, urmand sa se incheie cand afara este demult lumina. Pentru cei care vor sa incerce o excursie – sau poate pentru romanii stabiliti in Moscova, dar care inca n-au aflat de Arma 17, clubul este situat in Nijni Susalni Pereulok, iar pretul biletului a fost fixat la 600 de ruble, echivalentul a 60 de ron.

Este foarte probabil ca romanii Dreamrec si Cote sa participe la acest eveniment, data fiind apropierea dintre acestia si proiectul [a:rpia:r] – nu exista inca o confirmare in acest sens - intregind astfel echipa celor “Sapte Magnifici” care “vor speria Estul” – daca ne permiteti o exprimare mai plastica…

Si la final, trei bucati clipuri video, unul extrem de proaspat, filmat aseara la 12Hours Dance Marathon – Iasi.

[a:rpia:r] @ 12HDM Iasi – Terasa Ciric – 29 mai 2010




[a:rpia:r] @ Arma 17 Moscova, februarie 2009


Petre Inspirescu [a:rpia:r] @ Sunwaves 7 after-hours / Kristal Terrace 2 mai 2010

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz