joi, 27 mai 2010

CLIP OFICIAL - Nadia Ali lanseaza un nou single Fantasy (Morgan Page Remix)


Nadia Ali este un nume consacrat pe scena muzicii electronice, fiind chiar in varful clasamentului. Un background solid, care implica o serie de colaborari cu Armin Van Buuren, Dresden & Johnston, Starkillers, Serge Devant, Sultan si Tocadisco, cu succese de chart ("Love Story" a fost NO 1 Hit in top-ul Billboard), cu difuzari la marile posturi de radio, solista este una dintre cele mai frumoase si implicate artiste ale muzicii dance de astazi.

Vocea sa este greu de confundat, are influente estice, o cadenta calda si aduce aminte de Patsy Cline si Stevie Nicks. Sound-ul sau este plin de pasiune, o voce puternica, impostata, angelica, iar cu "Embers", albumul de debut a distrus orice idee preconceputa, legata de ceea ce un artist "dance" poate face...
13 track-uri cu un upbeat melodic, un mariaj perfect intre vechi si nou, dar si semnatura dance pentru care Nadia Ali a devenit atat de apreciata; asa este descris "Embers".

In urma cu doar cateva zile a fost lansat un nou extras pe single, intitulat "Fantasy", plus videoclip-ul oficial. De remix s-a ocupat unul dintre cei mai avizati oameni in materie, Morgan Page. Acesta s-a bucurat de suportul unor artisti consacrati: Tiesto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten, care au inclus piesa in show-urile lor radio.


Tracklist:

Triangle
Crash And Burn
People
Ride With Me
Not Thinking
Be Mine
Silver Lining
Point The Finger
Mistakes
Fine Print
Promises
Love Story
Fantasy

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz