duminică, 9 mai 2010

Inca un nume de legenda pe afisul SW4


Lineup-ul pentru editia de anul acesta a festivalului South West Four era masiv... acum insa devine HUGE! Legenda, care in acest context este Sasha, si-a confirmat prezenta in cadrul extravagantei muzicii dance, care va avea loc in Londra...

Organizatorii au avut o excelenta tactica anul acesta: intai au anuntat ca unul dintre cele mai mari nume in muzica dance va fi headliner-ul SW4. Apoi a aparut numele, Fatboy Slim. Dupa care au venit cu un al comunicat - Armin van Buuren intra si el in categoria headliner-ilor. Apoi a aparut o stire misterioasa: cel mai mare nume din muzica electronica se va alatura celor doi; era vorba de misteriosul Sasha.
Tipul a devenit o legenda datorita... cat timp aveti pentru lectura??

... pentru compilatii memorabile lansate cu cele mai respectate label-uri din lume: Global Underground si Renaissance, pentru geniul creativ, pentru aparitiile live alaturi de John Digweed, pentru albumele de artist. Sa ne amintim de "Invol2ver" (2009), care a fost considerat un fel de "state of art". Sasha este primul DJ din lume care a implementat tehnologia Ableton in DJ set-uri.

South West Four nu este un eveniment strain de Sasha, a fost aici inca din 2004: "Sa pui muzica afara, undeva in mijlocul Londrei, este un lucru incredibil. Se intampa rar. Abia astept sa imi revad prietenii, sa fiu in mijlocul acelei multimi imense de oameni care vin la SW4 pentru muzica si party. Nu poti sa te pui cu o zi insorita si un public extaziat", a decalarat Sasha.

Sasha – Live @ Big Day Out, Perth (Ianurie 2010)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz