sâmbătă, 22 mai 2010

Joris Voorn face furori cu noul sound The Secret


De mai bine de 8 ani, Joris Voorn este unul dintre pionii cheie ai scenei dance, fiind un DJ si un producator care a inteles tren-ul in muzica electronica, adapatandu-se la fiecare miscare. Voor este un amalgam de elemente din zona techno clasic, cu influente din stilul Detroit techno, dar si cu elemente din muzica dance europeana.
Cu release-uri aparute la label-ul lui Technasia, Sino Records, dar si la propria platforma, Green, cu remix-uri pentru zona de grei: Robert Babicz, Alexander Kowalski si Slam, Voorn face parte din ambasadorii muzicii electronice, este deep si uplifting, deopotriva. Ca DJ da dovada de o energie incredibila.
Nu surprinde pe nimeni ca Joris Voorn este unul dintre invitatii permanenti in studio-urile unor personalitati ale scenei electronice Laurent Garnier, Carl Craig sau Sven Vath.
Acum lanseaza "The Secret", productie care a intrat in mapa lui Sven Vath de cateva saptamani. E un Disco Tech futuristic, cu o linie de bass care aminteste de masterpiece-ul semnat Carl Craig, "Throw".
Joris Voorn va fi in main-ul marilor cluburi din Ibiza in aceasta vara.
Booked your flights to Ibiza yet?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz