miercuri, 12 mai 2010

VIDEO - Cum a fost si ce va fi SPACE Ibiza


Circul a fost tema sezonului 2009 in clubulul Space, din Ibiza. Toate cele 7 zone dance ale clubului au fost asaltate de sunet si culoare, multa culoare.

Un maraton de 10 ore, asta se intampla in fiecare seara, inca de la inceputul sezonului Space @ Ibiza.
Dance event-urile anului trecut au adus la pupitru marile prezente din mai tot spectrul muzical: 2manyDJs, Deadmau5, Dubfire, Carl Cox, DJ Ralph, John Digweed, Paul Woolford, Sasha, Steve Angello, Satoshi Tommie, Yousef.

Ali Dubfire in main room, un mix modern, cu sound-uri tech si techno, acestea sunt elementele necesare pentru o noapte WILD in club!

Seria de evenimente We Love... Space continua si in vara anului 2010, organizatorii anuntand deja headlinerii noului sezon:
Joris Voorn, Simian Mobile Disco, Claude VonStroke si Funkagenda, sunt noii rezidenti ai clubului Space din Ibiza.

In club vor ajunge o serie de personaje noi, dar si obisnuiti ai clubului: Steve Lawler, Paul Woolford si James Zabiela, iar Carl Craig si Groove Armada, au confirmat prezenta in caledarul de party din celebrul club.

We Love... vine si cu o serie de premiere: Prins Thomas, Matthew Dear si Mad Mike Banks of Underground Resistance, iar miscarea strategica o reprezinta Aphex Twin.

Vara in Space mai propune Four Tet, Wolf + Lamb, Juan Maclean, Motor City Drum Ensemble,Jeff Mills si Derrick May.
Sezonul debuteaza pe data de 13 iunie cu un party hedonist - Martin Buttrich si cei doi Hot Chip, si se va incheia pe data de 26 septembrie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz