miercuri, 5 mai 2010

Radiografia muzici electronice - BEST OF APRILIE 2010


In timp ce vanzarile de pe platformele digitale ofera cateva indicii despre ce e hot in muzica electronica, chart-urile sunt si ele considerate a fi un excelent barometru pentru modul in care se misca o productie sau alta. Vorbim despre trend-urile de pe scena dance.

In fiecare luna, platforma Beatport primeste sute de clasamente realizate de DJ, de la unii dintre cei mai respectati DJ-ii ai lumii, pe care le compileaza intr-un DJ Charts. Acesta este diferit de traditionalul Top 100, care se bazeaza, exclusiv, pe vanzarile in digital.

In fiecare sezon apar cateva productii care, in final devit smash hit-uri de vara. Sa gasesti toate aceste piese cu potential intr-un singur loc, este aproape imposibil; sa afli date despre noile release-uri lansate saptamanal, este si mai greu.
Pentru a ajuta fanii muzicii electronice in incercarea de a descoperi hit-urile verii, cea mai respectata platforma digitala din lume, Beatport, a compilat lista celor 50 de productii care au sanse mari sa devina summer bombs. Este vorba de o lista de 50 de track-uri care au intrat in DJ set-urile de club.

Producatorii de minimal techno, Kaiserdisco isi continua seria succeselor cu un excelent sound tech house, "Aguja", care este cea mai listata piesa in aprilie 2010.

Avicii ofera o lovitura de chart cu un big hit, un remix progressive house pentru "Bromance" (Tim Berg); Super Flu, Daniel Stefanik, Hermanez si David Keno au intrat in top 10 pe luna aprilie, demonstrand ca tech house-ul este pe val in aceasta perioada.

Tensnake combina stilul disco cu un excelent groove electro, iar Pete Tong si Paul Rodgers ridica publicul in picioare cu trip-uri disco house; DJ Madskillz ca de obicei, o arde techno...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz