vineri, 18 iunie 2010

Asculta seturile de la aniversarile Nights.ro


Echipa Nights.ro a cautat seturile inregistrate cu ocazia Nights.ro Anniversary, din pacate prima editie nu a fost inregistrata (mai 2002 - Colours), dar a descoperit in arhiva seturile lui Rhadoo, John Graham aka Quivver si Kool din mai 2003, setul lui Pablo Ceballos din mai 2004, dar si prestatia lui Krafty Kuts si a lui Seb din iunie 2005.

Primul eveniment aniversar Nights.ro a fost organizat in Club Colours din Bucuresti, pe 24 mai 2002, avandu-i ce protagonisti pe Rhadoo, Raoul Russu si pe Andy "More" House feat.

A doua editie aniversara a avut loc la Studio Martin, protagonisti fiind Rhadoo, John Graham aka Quivver (in premiera in Bucuresti) si Dj Kool.

Nights.ro a implinit 3 ani la Kristal Glam Club, invitat fiind Pablo Ceballos, iar cei 1000 de participanti au dansat pana dimineata.

Cu ocazia aniversarii a 4 ani de Nights.ro s-a lansat si revista cu acelasi nume. Evenimentul a avut loc la baza Keoke Yacht Club si i-a avut ca invitati pe Seb in warm-up, urmat de Kraty Kuts, in premiera in Romania si pe Rosario Internullo, un after-hours de zile mari, totul in fata unei audiente record, aproximativ 2000 de persoane.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz