duminică, 6 iunie 2010

Muzica dance fata in fata cu geniul dance - Happy For You


In Ibiza muzica electronica primeste de doi ani incoace o sansa, datorita organizatorului, icon-ul britanic Pete Tong si a invitatilor din prima liga a industriei de gen.
Este o onoare, pentru orice DJ, producator, label sau detinator de club, sa se afle pe lista de invitati a International Music Summit.

Liviu Hodor a fost pe lista IMS 2010!
400 de delegatii si 80 de nume mari ale scenei electronice au sustinut discursuri in cadrul conferintelor organizate in Ibiza.

David Guetta, rezidentul Pacha Ibiza a stat la o poveste cu jumatatea Request 629. O conversatie placuta, in care europeanul care a dat lovitura in chart-urile americanilor, a vorbit cu DJ-ul Vibe FM despre experienta si viziunea lui cu privire la viitorul muzicii electronice, despre particularitatile actualului sound. Liviu i-a oferit detalii despre industria dance din Romania, iar cei doi au continuat discutia pe o tema interesanta: muzica dance, considerata pana nu demult o nisa, a intrat in difuzare la statiile radio mainstream.

O discutie relaxata este, intotdeauna, urmata de un party nebun. Liviu Hodor a fost invitat in clubul Pacha (Ibiza) la celebrul Opening party. Guetta este rezidentul seriei de petreceri F*** Me I'm Famous", care se desfasoara in fiecare noapte de joi.

Printre invitatii francezului s-au mai aflat Will I Am si Fergie (Black Eyed Peas), Kelly Rowland, Kid Cudi si Mark Knight.

In cadrul International Music Summit, Liviu Hodor si-a prezentat oficial si primul single, "Happy For You", pentru care a semnat contracte in Rusia, Benelux, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Grecia, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Israel, tarile scandinave si cele din Orientul Mijlociu. In urmatoare perioada se vor incheia intelegeri cu Franta, Brazilia, Italia, Marea Britanie si SUA.

Pe lista de main guests a IMS 2010 au fost Luciano (boss-ul Cadenza), Erick Morillo de la Subliminal Records, Skream si Busy P , Annie Mac (BBC Radio 1), reprezentantii celor mai cunoscute platforme din lume Beatport, Ministry of Sound, KCRW, MP7 si Resident Advisor, Basement Jaxx, Rob da Bank.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz