miercuri, 2 iunie 2010

Geniul techno trance Van Doorn lanseaza Reach Out - MUST SEE!


Sander van Doorn este un DJ si un producator de origine olandeza orientat spre techno/trance. Si pentru Van Doorn a existat acel moment, al startului. S-a dovedit a fi unul bun; doua rezidente: in Ibiza in cadrul celebrului brand de party Judgement Sundays si in Londra, in clubul Gallery.

In acest moment, Sander este o prezenta constanta in marile cluburi ale lumii, la cele mai selecte petreceri, fiind "cap de afis" in cadrul celor mai mari dance event-uri din muzica electronica. Tipul face parte din categoria "BIG GUN!". Van Doorn este considerat a fi unul dintre cei mai agreabili si mai zambareti reprezentanti ai scenei dance.

Ar fi o mare greseala sa ratezi sansa de a-l vedea pe Van Doorn mixand, doar pentru ca TU nu te consideri un fan "trance". Poti sa fii un soi de "nazi" al oricarui gen si cu siguranta Van Doorn te va coplesi cu tehnicile sale de DJ-ing. Te vei trezi in starea aceea, pe care doar un DJ cu tone de potential o poate transmite, iar tu vei acapara ringul de dans... de la un capat la celalalt...

Pe data de 1 iunie 2010 Sander van Doorn si-a lansat noul single, "Reach Out". O abordare diferita a sound-ului electronic, vorbim mai degraba de o productie deep, cu elemente dub techno, cu un groove techy contagios si un sample folky soul.

Piesa are si videoclip oficial, filmat in slow motion, o adevarata experienta, la dublu - SUNET si IMAGINE!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz