duminică, 6 iunie 2010

Combinatia Guetta & Madonna se loveste de probleme financiare si de management


David Guetta in combinatie cu Madonna??
Era posibil, dar greu de crezut...

Iar realitatea vine sa faca marea demonstratie. Piesa la care au lucrat cei doi, s-ar putea sa nu fie lansta niciodata, din cauza unor probleme financiare si de management.
Francezul, care e pe val in acest moment, a lucrat alaturi de "Regina Pop" la un single grozav, dar...

"E o situatie cam ciudata, pentru ca in acest moment piesa e gata si nu stim ce o sa se intample cu ea. E o productie "huge" si asta e, oarecum, frustrant. Track-ul nostru e parte a deal-ului cu Warner, dar nu face parte dintr-un album, e un single. Warner ne-a comnunicat ce nu are motive sa investeasca in aceasta productie. Chiar e o situatie aiurea", a explicat Guetta.

David Gueta a dezvaluit si faptul ca americanii i-au cerut sa isi schimbe sound-ul, inainte de a colabora cu artisti din catalogul Warner.
Pentru ziarul The Guardian, Guetta a declarat: "Cand am inregistrat "Sexy B**ch" cu Akon, reprezentantul label-ului mi-a spus: "Trebuie sa te adaptezi la piata americana. Ceea ce am facut noi nu a fost bine, nu a mers in State din cauza stilului si a beat-ului dance". I-am spus ca asta e o opinie gresita!"

David a lucrat anterior cu artiste precum Kelly Rowland, Kelis si cu Fergie de la The Black Eyed Peas. Ultimul single "Getting Over You" a fost lansat oficial si in Marea Britanie, pe data de 2 iunie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz