vineri, 18 iunie 2010

Noul DJ Hero 2 vine cu Deadmau5 on board


Comunitatea clubbing s-a bucurat la sfarsitul anului trecut de un mic dar, e vorba de lansarea jocului video DJ Hero, care a transformat DJ-ii amatori in oameni dornici sa invete mai mult. Cu personaje precum Grandmaster Flash si DJ Shadow sau Daft Punk, DJ Hero a fost extem de distractiv.
Zilele acestea Activision a anuntat ce DJ Hero revine si va fi mult mai tare.

In aceasta toamna sufrageria se va transforma intr-un club de noapte, unde vor fi eliberate beat-uri intr-un party cu prietenii. Doua controllere si un microfon pentru a experimenta sound-urile preferate.

DJ Hero 2 vine cu zona hot a productiei electronice, de la cei mai in voga artisti ai momentului. Marile nume din pop, dance si hip-hop, au contribuit la soundtrack-ul noului DJ Hero.
Personajul central va fi canadianul Deadmau5.

Pentru a celebra lansarea noii versiuni, Activision va oferi fanilor oportunitatea de a downloada un mix din noul DJ Hero 2.
Daca stam o clipa sa ne gandim, putem considera ca muzica va fi cea care va avea de castigat, scena dance ar putea sa castige noi fani, iar un joc video are un public masiv, asa ca succesul este garantat!


DJ Hero 2 - Official Debut Trailer



Revenim cu detalii!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz