joi, 10 iunie 2010

Pacha deschide un club nou in Mallorca - Video


Sunt 30 de ani de cand muzica dance este celebrata in cel mai cosmopolit club al lumii, PACHA!!!
O afacere de amploare care reuseste sa aduca un vibe perfect in noptile de club.

Sound-ul Pacha pare sa nu tina cont de granite, asa ca se extinde.
Brand-ul Pacha va deschide un nou club in Porto Portals, cu care spera sa aduca pe frumoasa insula, atmosfera noptilor din Ibiza.

Grupul Pacha a anuntat ca in Mallorca vor incerca sa creeze o atmosfera glamour, de petrecere. Noul club Pacha se va deschide weekend-ul viitor, pe data de 18 iunie 2010 si va oferi un spatiu de 3.000 de metri, distribuiti pe 3 etaje. Un loc perfect pentru miile de turisti din Mallorca.
Clubul Pacha este impartit in mai multe spatii; in ceea ce se numeste Main Room regasim un tribut adus design-ului mediteranean.

Interiorul a fost desenat de arhitectul Jaime Serra, care a realizat o intrare spectaculoasa, cu motive geometrice.
Este un spatiu cald, cu decoratiuni foarte frumoase, care ofera acel "organic feeling". Sistemul de sunet este urias, si este concentrat pe cale doua ringuri de dans. Boxele sunt orientate de asa maniera incat sa mentina un nivel perfect al sunetului. Pacha ofera 10 baruri individuale.

In Main Room vor ajunge, conform declaratiei oficialilor Pacha, cei mai cunoscuti DJ din lume. Clubul Pacha din Mallorca include si spatii precum: Funky Room, Chill Out Area, A Sushi Lounge Club, A Pacha Restaurant, arene VIP, terase, un spatiu comercial si un Private Parking.



Pacha este clubul care si-a creat un renume in randul consumatorilor de house. Primul club Pacha era deschis in anul 1967, in Sitges, in afara orasulul Barcelona. Franciza din Ibiza ramane cea mai cunscuta locatie Pacha din Europa, fiind in acest moment unul dintre cluburile de top din Ibiza.

In anul 2006, in clasamentul celor mai bune cluburi din lume, clasament intocmit de DJ Mag, a intrat pe locul 4.
In Ibiza, clubul Pacha si-a deschis portile in anul 1973, iar de atunci a suferit cateva modificari; au aparut cateva spatii noi rezervate zonei de baruri, rigul de dans a fost marit, iar in felul acesta a ajuns sa fie considerat unul dintre cele mai moderne si faimoase cluburi de pe insula.

In lunga sa existenta, Pacha a avut o serie de invitati de main, DJii din prima liga: Pete Tong, Eric Morillo, Roger Sanchez, Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrossso, Sander Kleinenberg, Kurd Maverick, Wally Lopez, David Guetta, Frankie Knuckles, David Morales, Laidback Luke, Jesse Garcia, Bob Sinclar, Simon Dunmore, Copyright, Shovell, Fedde Le Grand, Goldfish, Trevor Nelson, Kenny Dope, Hector Romero, The Shapeshifters, Todd Terry, Mark Knight, Cassius, Dan Ghenacia, Bassement Jaxx, Victor Calderone, Laurent Garnier, Carl Cox, Satoshi Tomiie, Danny Howells, Paul Woolford, Alex Wolfenden, Carl Craig, Slam, Ewan Pearson, Serge Santiago, David Phillips, Alfredo, Pete Gooding, Jason Bye, Tony Haze, Jonathan Sa Trinxa, Mr Doris, Jem Haynes, Canine Sounds, Andy C, Alex Taylor, Scott Martin, Jon Howell, Sandy Rivera, Smokin Jo, James Zabiela, Ivan Smagghe, Miss Kittin, Faithless, Mark Brown, Hernan Cattaneo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz