marți, 15 iunie 2010

VIDEO REPORT - International Music Summit 2010


In urma cu doi ani Pete Tong a lansat in Ibiza "International Music Summit", care s-a dovedit a fi un mare succes in materie de evenimente dedicate, exclusiv, muzicii electronice.
Editia din 2010 a vrut sa eclipseze event-ul de anul trecut.

Cu peste 12 seminarii zilnice IMS aduce acel know how pentru industria muzicii electronice, acoperind cam tot de la branding la retail. La seminariile IMS au participat proprietarii marilor cluburi, dar si productori de sound electronic: Phil Mison, Jose Padilla si Michaelangelo L’Acqua. Delegatia Beatport si o serie de DJ-ii ca Tom Pepe si Oliver Lang au acordat interviuri portalului DJSounds.

Pete Tong, Ben Turner, Danny Whittle si Mark Netto, alaturi de 80 de nume mari ale scenei electronice au sustinut discursuri in cadrul conferintelor organizate in Ibiza

Legenda tehno si boss-ul Minus, Richie Hawtin, un artist care de fiecare data a fost tentat sa depaseasca granitele impuse de scena dance, a participat la editia 2010 a "International Music Summit".
"Am remarcat niste lucruri extraordinare la prima editie IMS, iar acum trecem printr-un moment critic in industria electronica. Consider ca este un moment foarte bun pentru a fi impreuna si pentru a strange randurile. Trebuie sa ne sustinem reciproc. Sunt extrem de incantat ca am avut posibilitatea de a impartasi din experienta si viziunea mea cu privire la viitorul muzicii electronice", a declarat Hawtin.

Danny Whittle, unul dintre fondatorii IMS, a vorbit cu reporterii DJSounds despre vibe-ul generat de muzica electronica

Alaturi de Hawtin, exista si alte figuri influente din muzica dance, oameni aflati in spatele unor brand-uri puternice, care au participat la IMS: James Barton (Cream / Creamfields), Lynn Cosgrave (manager of Carl Cox), Enric Palau (Sonar festival), Mark Grotefeld (Pioneer Europe) si Michael Weiss de la Nervous Records. Martin Gontad, unul dintre cei care a popularizat principalele festivaluri de muzica din America de Sud, a fost in Ibiza, alaturi de Pete Tong.

Cu o astfel de participare se poate spune ca in Ibiza, scena muzicii electronice, a gasit solutia pentru a merge mai departe!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz